Friday 29 November 2013

Laatusarja addikti odottelee edelleen

Otin kuvan hamarasta klubista kun kaveltiin kotiinpain. 


Kaytiin eilen illalla laakarilla ja tulehdus tosiaan suussa on, mutta ei mitaan sen monimutkaisempaa. Maarattiin sarkylaaketta 1g kolme kertaa paivassa, desinfiointiainetta ja paikallispuudutetta syomisen helpottamiseksi.
Tama desinfiointiaine on huomattavasti paremman makuista kuin se edellinen, joka kuvissakin nakyi.

Soin siis muroja koko alkupaivan ja illalla ahmin poppareita paikallispuudutteen tukemana. Olipa muuten hyvia pitkasta aikaa. Katsoin samalla The Secret Life of the American Teenageria. En tajua miten aina onnistun koukuttamaan ihan omituisiin sarjoihin. Eika tajua mieskaan.
Vitsaili viime lauantaina isalleen, kun oltiin siella, etta "meidan mamie (mummo)" kun mun taytyi paasta kotiin ajoissa katsomaan Once Upon a Timea... - Mutta tama on sentaan laatusarja.


Aamupalani ja paivalliseni.


Gynekologin soittoa odotellaan edelleen. Jos ei tanaan soita niin sitten soitellaan sinne pain maanantaina. Onko vahan levotonta odotella. Haluan vain kovin kuulla hanen kantansa tahan, etta paastaan sitten vetamaan pitkaa tikkua, etta alkaako yrittaminen (tai tjottailu) vai ei.

Tanaan aamulla selattiin kalenteria ja sielta nimia. Tytolle vaihtoehtoja kylla riittaisi, mutta pojalle on paljon vaikeampi loytaa nimikanditaatteja. Yksi varteenotettava ainakin on - mika on hyva, koska se yksihan saattaa riittaakin.


Tein Miehelle pitsan, jossa on taytteena purjoa, kinkkua ja ananasta. 


Mun pitaisi tanaan varmaankin leipoa banaanimuffinsseja, koska meilla on vahan liikaa banaaneja. Mikaan leipojamestari en ole ikina ollut, vaikka ruoanlaitto muuten sujuukin napparasti (ja on tarkeaa), mutta ajattelin opetella pullantuoksuiseksi aidiksi. 

Buaha - sen kun nakisi.

No comments:

Post a Comment