Tuesday 12 November 2013

Ranskan syksy

Otin kuvia lempi paikoistani tassa lahistolla. Myonnan, etta olen nahnyt paikan pelkastaan harmaana ja beigen kyllastamana. Ensimmaista kertaa kiinnitin kunnolla huomiota vareihin ja yksityiskohtiin.





Taalla on paljon vanhoja rakennuksia ja elementteja, kartanoita portteineen, entisia maalaistaloja, muureja...





Hylattyja taloja ja liiketiloja, joissa on naulattu ikkunat umpeen. Joku niitakin ilmeisesti haluaa kunnostaa, koska tama allakin oleva talo on myyty.





Muuri talon suojaksi kelpaisi minullekkin.







Alla on hyva esimerkki siita, kuinka "leveita" kadut taalla paikoitellen ovat. Jos koirien kanssa on jo vaikeuksia (tai vain nousee savu paasta koska allekirjoittanut tykkaa tilasta) niin miettikaapa vaunut siihen soppaan jatkoksi. Tai alkaa miettiko - johan se alkaa tuskattuttamaan. Nauttikaa vaan niista autotien levyisista kaduista Suomessa. Hehe.

Taidan vain hankkia kyparan - tai suojapanssarin itse kullekin ja jatkan kavelemista puoliksi autotiella, niinkuin tahankin mennessa. Meidan onneksi ne hullut autoilijat ovat Pariisissa. 





Lempikatuni on tama, joka on taynna erivarisia taloja. Tuo turkoosi ikkunaluukkuinen on ihan lempparini. Juuri jotain tuollaista kelpaisi tulevaisuudessa.

Toistaiseksi pysytaan vain vuokralla kun ei ole varmaa ollaanko taalla seudulla, tai edes tassa maassa, kuinka pitkaan Varmasti ainakin viela vuosi eteenpain.

No comments:

Post a Comment