Saturday 23 November 2013

Androgeenit

Eilen tulivat tulokset androgeeneista.

Niinhan siina kavi, etta androsteenidioni oli koholla. Tama johtuu yleensa juurikin monirakkulaisista munasarjoista ja aiheuttaa PCOS-oireita. Testosteroni itsessaan ei nayttaisi olevan koholla? Jatan kuitenkin syvaanalyysit ammattilaiselle.

Jannittaa.

Mita jos gynekologi soittaessaan sanoisi, etta ihan hyvin voitaisiin alkaa yrittamaan? Tai mita jos sanookin, etta kylla nayttaa silta, etta taytyy jotain laakitysta syoda ensin. Olen malttamaton ja haluaisin jo tietaa...

Lahipaivina ollaan puhuttua kaikkea siita, miten voi valmistautua etukateen yritykseen ja minkalaisia kikkoja on raskauden alun helpottamiseen - jos niita tullaan tarvitsemaan. Greippimehu, foolihappo, kananmunan valkuainen, jalat kattoon... Kaikkea on valmis sitten kokeilemaan.

Tata on turha kuitenkin liikaa miettia etukateen, koska viela ei tiedeta koko tilannetta, eika olla paasty itse yrittamiseen.




Olisin halunnut hakea tanaan Sephorasta meikkipuuterin - mutta - liike on keskustassa ja siella on meneillaan mielenosoitus. Maanantaina sitten. Aleppo saippualle tiedossa uusia haasteita.

Nyt mietin, etta mita ruokaa voitaisiin illalla kayda hakemassa tai tehda. Paivan kohokohtana tanaan toimii siis Once Upon a Time.

 Villia.

No comments:

Post a Comment