Saturday 9 November 2013

Kymmenen äitiyden merkkiä

Lainasin taman Come to Mama-blogista. Alkuperaisesti artikkeli on Iltalehdesta. Katsotaan siis kuinka valmiiksi leivottu aiti olen taman mukaan. ;)

1. Sen sijaan että juoksisit poispäin räjähtävästä oksennuksesta, juokset sitä kohti.- Elainten kanssa on tottunut kaikkeen. Meidan bulldogin nostan aina vessanpytylle oksentamaan ja isommalle koiralle kannan muoviastian. PISTE

2. Teet enemmän seitsemässä minuutissa kuin moni muu koko päivän aikana.
Kun olen hyvassa vedossa, teen usein monta asiaa samaan aikaan. Tama ei valttamatta ole aina hyva asia. :) PISTE

3. Sanapari "happy hour" tarkoittaa sinulle nykyään hetkeä lapsesi nukkumaanmenon ja oman yöpuulle käymisesi välissä.
Happy hour sanalla ei ole pitkaan aikaan ollut mitaan merkitysta. :D Luulen, etta siina vaiheessa kun meilla on oma lapsi, se tarkoittaa juuri aikaa toistemme kanssa. PISTE

4. Pyrähdys baariin vaatii enemmän toipumisaikaa kuin pieni kirurginen toimenpide.
Totta. En valita baareista. PISTE

5. Kauppaan meno yksin on kuin miniloma.
Valilla en tykkaa kayda kaupoilla ollenkaan ja valilla taas viipyisin siella kuinka kauan - tama ominaisuus ei Miesta kauheasti miellyta. ;) PUOLI PISTE

6. Viidentoista minuutin suihku suljettujen ovien takana tuntuu hemmottelevalta spa-hetkeltä.
Yksi mun suurimpia paheita on suihkussa lutraaminen. Eli kylla. PISTE

7. Pissaaminen yleisön edessä on sinulle arkipäiväinen tapahtuma.
Ei. Muistan kylla ikuisesti eraan vapun nuoruudesta kun yksi parhaista ystavistani halusi pissata aika yleiselle paikalle. Luonnollisesti raahasin sivuun tai saatettiin jopa etsia vessa. Hehe. Terkkuja jos tunnistat! ;) Bisou. 

8. Sinulla on salainen suklaajemma, koska olet yksinkertaisesti kyllästynyt jakamaan kaiken.
Saisi olla ehdottomasti salaisempi, jotta en paasisi itse kasiksi! 

10. Hampaiden harjaaminen päivän päätteeksi tuntuu saavutukselta. Peset samaa pyykkikoneellista jo kolmatta päivää, koska unohdat aina ripustaa pyykit kuivumaan.
Hehehe. Molemmat on eraanlaisia pakkomielteita mulle - hampaiden harjaus ja pyykinpesu. Hampaat harjaan jopa kolme kertaa paivassa, pyykinpesu pitaa menna oikeassa jarjestyksessa ja vahintaan noin joka toinen paiva.

Tulos = 5 ja puoli 

Tanaan otin viimeiset Terolutit tasta kierrosta, eli kp25. Luulin itseasiassa sen olleen eilen, mutta kannykka piippasi, etta muista ottaa viimeiset pillerit. Saa nyt nahda sitten mina paivana ne menkat tulee tassa kuussa. Aikamoista jomotusta on ollut molempien munasarjojen kohdalla ja PMS-oireet on huipussaan. Eilen oli taas henkisesti vahan raskaampi paiva.



No comments:

Post a Comment