Thursday 28 November 2013

Rikastuvaa kulttuuria

Kauniin kaytoksen esimerkki: "Lahtekaa suomalaiset vittuun Suomesta!".  Nainkohan pain.


"France for french people", sanoi poliitikko Marine Le Pen. Jo on aikakin.

Vastalauseeksi talle media, joka aatetta vastustaa, nayttaa televisiossa ihmisia eri kulttuureista - hyvia juttuja tietenkin. Siihen peraan tulee uutiset, joissa naytetaan siivilisotaa Marseillessa ja Pariisissa, joissa poliisi on suoraan sanottuna kusessa. Ranska haluaa nayttaa olevansa suvaitseva maa, tajuamatta ollenkaan, etta nyt kannattaisi olla vahan vahemman suvaitsempi - ennen kuin koko alkuperaista Ranskaa ei ole enaa olemassakaan.

Vihaan sanaa "rikastuttaa kulttuuria", jota poliitikot viljelevat. Koska heidan ei oikeasti tarvitse nahda mita siita seuraa.

Mita se rikastunut kulttuuri sitten kaytannossa tarkoittaa. Isoissa kaupungeissa, Pariisi, Marseille, Brysseli, Belgiassa - naissa on eniten maahanmuuttajia. Naissa kaikissa on ongelmia maahanmuuttajien takia. Marseillesissa on suurimmat tappotilastot koko Ranskassa ja melkein joka viikko uutisoidaan jonkun kuolleen. (Mies haluaa aina katsoa uutisia, mina en.)

Marseillesissa kaydaan jengisotia. Siella on mafiaa, huumekauppaa, ihmiskauppaa, siivilisotaa.. Hetki sitten ammuttiin jollain isolla aseella keskustassa - keskella kirkasta paivaa. Sen jalkeen joku nainen yritti ostaa romanialaisilta vauvan. Jai kiinni. Jatkuvasti loytyy ruumiita. Pariisissa tilanne ei ole kauheasti sen parempi.

Pohjois-Ranskassa ja Belgiassa (mikseipa muuallakin, mutta naissa varsinkin) viela bonuksena pedofiilit. Ei tarvitse varmaan erikseen mainita, etta taalla eivat lapset kulje yksin kouluun. Tai minnekaan.

Kaikki rikokset eivat tietenkaan ole maahanmuuttajien tekemia - mutta se kertoo jo jotain, etta suurinosa ihmisista Ranskan vankiloissa ovat lahtoisin muista kulttuureista.


Naisen paikka

Ranska on maskuulininen maa. Ranskan tv on seksistinen. Ei ole ollenkaan kummallista nahda kondomi-mainosta, jossa Pisan tornia verrataan kullan penikseen. Tai ruokamainosta, jossa nainen voihkii ja sanoo sitten jotain seksiin viittavaa (ranskankielessa on hyvin kattava sanasto rakkaudelle ja seksille).

Ranskassa kannattaa olla varovainen siita, katsooko tuntemattomia miehia silmiin, tai varsinkaan hymyilee. Koska voit olla varma siita, etta ranskalaiset miehet kylla katsovat sinua. Miehet tekevat ainoastaan aloitteen - nainen ei koskaan tee aloitetta. Ranskalaisia naisiahan sanotaan maailmalla tympeaksi - se johtuu siita, etta siihen on totuttu, koska sellainen pitaa olla ettei saa ketaan peraansa - karjistetysti.

Oletteko ikina kayneet Pariisin metrossa? Jos ette, niin annan ohjeen: katso lattiaan, ala katso ketaan silmiin. Jos joku tulee juttelemaan, ole tyly. Entas Pariisin lahiot? Naisten paikkoja ne eivat ole iltasella, jos paivallakaan.

Tasta videosta voi katsoa mika meininki on parhaimmillaan Pariisissa ja Brysselissa maahanmuuttaja alueilla
One sexual harassment please, non?

On se nyt jos ei saa edes rauhassa kavella. Mutta ihan totta - taallakin minua seuraa valilla ihan sama tunnelma. Ihmiset tuntuvat jotenkin uhkaavilta kun tuijottavat. Olenkin joutunut muokkaamaan ulospainsuuntautuvaista sosiaalista-persoonaani toiseen suuntaan. Aina ei kannata olla mukava.


Suomi perassa

Minua ihan oikeasti risoo lukea koko ajan enemman Suomen paastakin raiskaisuutisia. Suomi on kohta yhta huonossa jamassa kuin tama "pays de l'amour" - tai enemman "country of sex".

Rajansa kaikella hyysaamisellakin! Se on niin, etta maahan muuttavan pitaa hyvaksya maan kulttuuri, eika toisinpain. Loputtomiin ei voi vain yrittaa ymmartaa kun oman maan ja ihmisten turvallisuus karsii. Maailma tulee aina olemaan pahempi paikka naisille. Suomi on kuulu tasavertaisuudestaan, mutta kun otetaan ihmisia taysin erilaisista oloista ja lyodaan samalle alueelle, jatkamaan sita mihin ovat oppineet - niin mita luulette etta tapahtuu? Pitaisiko vain yrittaa ymmartaa sittenkin kun omia lapsia ahdistellaan aikuisten miesten toimesta.

Suomi on vapaa maa - myos naisille. Suomessa on myos laki, joita kaikkien kuuluu noudattaa jos siella aikoo asua. Mielestani kaikki kulttuuriin sopeutumattomat saisi lahettaa juuri sinne mista ovat tulleetkin.

Itsekin olen taalla maahanmuuttaja, en koe kuitenkaan aiheuttavani hairiota, vaan olen sitoutunut maan saantoihin. Jos tulisinkin vain tanne ja tekisin sellaista, mika on vahintaan kyseenalaista. Ihmisilla olisi oikeus sanoa, etta tuokin suomalainen voisi painua sinne minne aurinko ei paista. Mika oikeus minulla olisi tanne tulla ja rikkoa, saati sitten satuttaa ja havaista. Kysyn vain.

Maan oikeudet kuuluvat ihmiselle niin kauan kuin noudattaa maan saantoja.

No comments:

Post a Comment