Monday 18 November 2013

Asiat edistyvät



Nousin ylos 6.30 - ja 7.30 oltiin jo sairaalalla jonottamassa verikokeisiin. Valissa tuli tapeltua kahvikoneen kanssa ja matkalla mietin mielikuvaa siita, etta en saa ollenkaan kahvia tana aamuna. Ei hyva. No, mina koti-insinoori sen sitten korjasin, silla aikaa kun mies googletti ohjetta. Hehe.

Sairaalalla olin tosi iloinen, etta ymmarsin lahes kaiken mita sanottiin. Valilla tuntuu, ettei tata kielta opi koskaan. Toisaalta ymmartaa, etta se vain yksinkertaisesti vie aikaa - enka taida olla niin aktiivinen opiskelija kuin voisin olla.

Nyt sitten vain odotellaan tuloksia ja odotellaan, etta paasee jututtamaan gynekologia tasta tarkeasta asiasta.


Palmito hospital.


Menkat nayttaisivat jaavan lyhyeksi. Alkaessaan vuoto oli erittain niukkaa, eilen runsasta ja tanaan taas niukempaa. Tama taitaa olla ihan normaalia, koska mulla on aina ollut aika niukat kuukautiset.

Paitsi kesalla kerran vuoto kesti seitseman paivaa. Kyse saattoi olla aikaisesta keskenmenosta, koska se alkoi kivuilla, oli runsasta, sita ennen oli kaikenmaailman oireita ja hailakan haamunkin testasin. Muuten kipuja ei ole lainkaan, mutta tuolloin ennen kesaa ja aikana niita kipuja riitti. Oli vihlontaa, repaisyja...

Samapa tuo enaa. :)


Adjöö.


Olen yrittanyt tassa loytaa itselleni hyvia meikkituotteita. Koska tarvitsen meikkipohjan ja suorastaan vihaan meikkivoiteita, niin meikkipuuteri on toivottavasti nappivalinta. Lisaksi tarvitsen peitevarin. Siina kallistun varmaan tuonne luonnonkosmetiikan puolelle. En halua tehda mitaan turhia ostoksia ja koska ihoni on vahintaan vaativa. Niin - tama on kerrassaan oma operaationsa. 

Tuotteen valintaan vaikuttaa myos se, etta merkki ei tue elaintestausta. Elaimilla testaavia yhtioita on vielakin todella paljon.

No comments:

Post a Comment