Wednesday 13 November 2013

Miten menee: Aleppo saippua

Olen kayttanyt saippuaa nyt viisi paivaa iltaisin. Ensin olin skeptinen - kuten asiaan kuuluu ja pessimisti ei pety. Mutta nyt nayttaisi silta, myos Miehen mukaan, etta iho olisi kirkastunut ja puhdistunut.

Kasvojeni iholle kertyy paljon talia ja se tuntuu yleensa tunkkaiselta ja pistelevalta jo keskipaivan aikoihin. Eilen tata tunnetta ei tullut lainkaan.

Olen koittanut saippuaa myos hiuksiin, mutta tuoksu ei miellyttanyt sitten ollenkaan. Iholla siihen alkaa jo tottua.

Jos tasta tuleekin nyt lempituote ja henkilokohtainen ihmelaake, niin ongelmia syntyy siina vaiheessa kun sita pitaisi saada lisaa. Saippuapala on kuitenkin iso ja varmasti kestaa jonkun aikaa. Seuraavaksi voikin sitten kokeilla sita afrikkalaista versiota, jota on kovin kehuttu.



4 comments:

  1. Onpa mielenkiintoista! Olisi kiva koittaa tuota itsekkin, mutta sen hankkiminen taitaa olla hieman haastavaa täältä Suomesta. Vai tiedätkö paikkoja missä tätä myytäisiin?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannattaa kokeilla! Olen sita mielta, etta ehdottomasti, mita luonnonmukaisemmin voi ihoaan hoitaa, sen parempi. :)

      Biodellysta loytyy Aleppoa eri vahvuuksilla http://www.biodelly.com/Najel-Aleppo-oliivisaippua-125. Siella nayttaa olevan oikein hyva valikoima mielenkiintoisia tuotteita. Jos etsit lisaksi viela hyvaa ripsivaria niin kannattaa tsekata Benecos Volume. Pidentavaa en ole viela kokeillut, mutta sekin olisi tarkoitus testata.

      Toki voisit kysya myos paikallisesta bio-kaupasta esim. Ruohonjuuresta voisi loytya, mutta tuolta ainakin jos ei muuten!

      Delete
    2. Hei suurkiitos! Laitankin tuon hankintalistalle :)

      Delete
    3. Ole hyva! :) Teeppa sitten postausta blogiin ta ilmoita vain mulle mita tykkaat. :)

      Delete