Friday 22 November 2013

Vauvatuotteet on pop



Vauvaa ei viela ole tassa taloudessa, mutta vauvoille tarkoitettuja tuotteita kylla loytyy ja niita tulee kaytettya iholle lahes paivittain. Useat tuotteet ovat hypoallergeenisia ja suurin osa ilman parabeeneja. Taalla monissa tuotteissa on mukana hoitavaa mantelioljya, joka kosteuttaa ihoa.

Vauvatuotteita on hyva kayttaa aikuisenkin, koska ne ovat iholle hellia.
Jotkut ihmiset ovat saaneet apua iho-ongelmiinsa vaihtaessaan puhdistustuotteensa vauvoille suunnattuihin.

Esimerkkeja siita kuinka tuotteita meilla kaytetaan ja kuinka niita voi kayttaa:

  • Talkki - hiuksille kuivashampoon sijasta. Kaytin tata aikani, mutta enaa en tarvitse. Tummille hiuksille en suosittele, koska talkki vaalentaa.
  • Vauvaöljy - loistava kosteuttaja iholle suihkun jalkeen, ja muutenkin. Paras valinta hierontaoljyksi. Vauvaoljya voi myos kayttaa kasvojen iholle kosteuttajana ja meikin poistoon, seka hiuksiin latvoihin ennen suihkua - miksipa ei jalkeenkin, kunhan ei laita liikaa.
  • Puhdistusmaito - vartalolle saippuan sijasta, kosteutuksena ennen pesua. Kasvoille meikinpoistoon.
  • Vauvan shampoo - meilla on tuollaista 2 in 1 joka sopii iholle, seka vartalolle. Tuoksu on mieto ja koostumus hyva. Kaytan eniten suihkusaippuana ja valilla myos paanahalle.
  • Sinkkivoide - hyvaa napyille ja punoittavalle alueella karvojen ajamisen jalkeen. Olen aikaisemmin myos koittanut finnien jalkien vaalentamiseen ja oli silla jotain tehoa. Tehokkaammaksi tahan osoittautui kuitenkin apteekin sinkkipasta. 
  • Puhdistusliinat - kasvoille ja vartalolle pika raikastautumiseen. Kesalla varsinkin napparaa pyyhkia kainalot tuollaisella liinalla, silloin kun tarvetta on. Ostin tuollaisia Bio-liinoja ja petyin siihen, etta ne tuoksuvat ihan kamalalta. Jotain muuta siis jatkossa.


 Cadum talkki, Mixa Bébé 2 in 1 iholle ja hiuksille, Mixa Bébé puhdistusmaito, Nivea Baby vauvaoljy (todella hyva tuote), Carrefour Bio puhdistusliinat

No comments:

Post a Comment