Saturday 9 November 2013

Monikäyttöinen teepuuöljy

Rakastan raikasta ja hyvaa tuoksua kodissa. Kaipaan Suomesta Tolun Mäntyä ja mäntysuopaa. Koska musta on tullut hajuherkka, en kayta mitaan voimakkaita tuoksuja siivotessa.

Lahestulkoon kaiken pesenkin nykyaan kasitiskiaineella laimennettuna veteen - lisana 2-3 tippaa teepuuoljya. Jonkunlainen spa-kokemus sekin kun laskee kuumaa vetta viela paalle ja vesihoyry leviaa.




Teepuuoljy on antibakteerista. Tilasin sita alunperin tarkoituksena kayttaa iholle. Tahan mennessa se on kuitenkin toiminut seka finnien nitistajana, tukkoisen nenan avaajana, etta siivouksessa. Teepuuoljya kannattaa kayttaa maltillisesti, koska se on voimakasta. Liikaa kaytettyna se voi haista varsinkin lemmikkien nenaan liikaa.

Totuuden nimissa voin kertoa, etta kerran laitoin Miehelle vahan liikaa teepuuoljya vanulappuun tukkoista nenaa varten. No, ainakin aukesi nena - ja kyynelkanavat samaten.

Netista loytyy paljon vinkkeja kuinka teepuuoljya voi kayttaa kasvonaamioihin esimerkiksi hunajan, joka sekin on antibakteerista ja tunnettu parantavista ominaisuuksistaan, kanssa. Tai kasvovetena mineraaliveteen laimennettuna.




Taman purkin tilasin Amazonista, maksoi alle 4 puntaa. Aikaisemmin tilasin myos Feeluniquesta Jason-merkkista.

Muita vinkkeja kodin tuoksuttamiseen:

  • Pyykinpesu. Laadukkaalla (trust me, monet tuotteet on testattu lapi) pyykinpesuaineella saa hyvan, ja kestavan, tuoksun asuntoon.
  • Basmatiriisin keittaminen. 
  • Kanelin kaytto ruuanlaitossa tai leivonnassa. 

Saa vinkata jos tulee muita mieleen! :)

Translation for my darling:

I'm still sorry about putting too much tea tree oil on the cotton pad. But at least it worked. ;) Bisous.

No comments:

Post a Comment