Sunday 24 November 2013

Vauvalle

Olen selaillut pitkin nettia minkalaisia juttuja haluaisin tulevalle vauvalle ainakin hankkia. 

Kokosin ihanista tavaroista ja tekstiileista kollaaseja. Olen vahan nirso ja tykkaan tietysta tyylista - sen takia otan mielellani paljon tuotteita samasta sarjasta, jos loydan jonkun miellyttavan. Silmaa miellyttavia tuotteita on loytynyt kuitenkin paljon. 

Erikseen taidan laittaa viela kollaaseiksi suomalaiset tuotteet ja kirjat, joita ainakin haluan lapsellemme. 

Aloitetaan kuitenkin naista!



1. Sängyn suojus 29,99 €, Kiabi - Ihastuin naihin vauva Puh ja Tiikeri tuotteisiin. Tykkaan niin paljon vaaleansinisesta ja turkoosista., 2. Tuttipullo 2,99 €, Tati, 3. Hupullinen pyyhe 14,99 €, Kiabi, 4. Vauvan torkkupeitto 14,95 €, H&M, 5. Torkkupeitto veluuria 6,99 €, Kiabi, 6. Kirjasuojus 7,99 €, Kiabi, 7. Ruokalappu 1,99 €, Tati, 8. Ruokalaput 6,99 €, Tati.

Ruokalappu vaihtoehtoina "I love daddy", lisaksi oli ainakin "Isani on paras". Eikohan sellainenkin hommata. Totuutta on turha kierrella.



1. Halipupu vaaleansininen 14,00 €, Pentik, 2. Bulldoggi 14,99 €, Ikea, 3. Possu 7,99 €, Ikea, 4. Halipupu luonnonvalkoinen 14,00 €, Pentik, 5. Nuuti Poro 19,00 €, Pentik
6. Helistin 2,99 €, Ikea

Katseltiin noita halipupuja kun kaytiin Suomessa. Haluaisin niista joko vaaleansinisen tai luonnonvalkoisen keskikokoisena - tai toisen pienempana. Nuuti Poro saisi olla isoimmassa koossa. Ihana. :-)
Bulldoggi on loppu Suomen Ikeasta, mutta taalta sita viela saa ja nyt pitaisi pika pikaa tilata - ennen kuin se on taaltakin loppu... Sen nimittain haluan ehdottomasti. 



1. Yöpuku 14,99 €, Kiabi, 2. 2 kpl yöasuja 14,95 €, H&M, 3. 2 kpl veluuri yöasuja 25,90 €, Vertbaudet, 4. Veluurihaalari 14,95 €, H&M, 5. Kengät 17,95 €, Vertbaudet, 6. Kengät 7,95 €, H&M, 7. Vastasyntyneen vaatesetti 27,95 €, Vertbaudet, 8. Myssy 5,95 €, H&M
9. Veluurimyssy 6,99 €, Kiabi.

Tykkaan melkeinpa kaikista haalareista ja pipoista joissa on korvat - niilla voisin pelkastaan koko kollaasin tayttaakin. :-) 

Kummatkin noista vuorellisista saappaista on tarkoitettu vastasyntyneelle, mutta nuo Vertbaudetin versiot nayttavat mukavammalle jalassa - H&M:n on jotenkin painavamman nakoiset. Materiaalien haluan olla mukavantuntuisia ja hellia ihoa vasten. Mitaan ylimaaraista arsytysta ei kaivata.

2 comments:

  1. Ihania pikkuisia vaatteita! <3 Nuo pentikin puput on aivan ihania, haluan sellaisen myös meille! :) En malta odottaa, että pääsisi hipeltämään kaikkia ihania vauvan vaatteita. En vielä uskalla, mutta joulun jälkeen voisi jo lähteä kauppoja ja kirppareita kiertelemään. Saako siellä ranskassa muuten mitään äitiyspakkausta tai vastaavaa avustusta, kun vauva syntyy?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eikos! Kylla kannattaa ehdottomasti sellainen tai pari hakea kotiin! ;) Olisin itse varmaan heti ostamassa jotain, kun nytkin tekee jo mieli. :D

      Rahallisen avustuksen saa, mutta ei mitaan aitiyspakkausta vastaavaa. :( Taitaa olla ihan Suomen oma juttu tama pelkastaan.

      Delete