Friday 15 November 2013

Vahvistusta ripsille luonnollisesti

Minulla oli jonkun aikaa tekoripset kaytossa joka paiva. Otettuani ne pois kokonaan, ripseni olivat kokeneet kovasti vahinkoa. Halusin valittomasti jotain ripsia pidentavaa ainetta kuten NeuLash. En kuitenkaan hankkinut, koska aineella on omat riskinsa.

Ja nyt tietenkin kun katsoin uudestaan ennen-jalkeen tuloksia, tekisi uudestaan mieli tilata. Ehkapa loydan viela kuitenkin jonkun muun turvallisemman tuotteen.

Sita ennen - esittelen teille tuotteet, joita olen kayttanyt sen jalkeen kun omat ripseni olivat tyngat vain. En kayta meikkia talla hetkella melkeinpa lainkaan. Valilla ripsaria.




Mantelioljy - kuten riisinioljykin, jota en itse ole koittanut - tuo ripsiin pituutta. Olen kayttanyt kauttaaltaan ripsiin ja toiseen kulmakarvaan yon ajaksi. Mantelioljylla on myos hyva viimeistella silmameikin puhdistus jolloin oljya tulee varmasti hierottua aimo annos.

Ostin omani Ruohonjuuresta, merkkia Julia Lawless, maksoi muistaakseni alle kympin tai sitten jopa yli. Purkissa on 100 ml ja kestaa kauan varsinkin jos kayttaa vain ripsille. Itse olen myos tehnyt kokeiluja kasvoille, ja kasillekkin, ja pullossa on yli puolet jaljella yli yhdeksan kuukauden jalkeen. Tata saa myos apteekeista, mutta on siella luultavasti kalliimpaa.




Vanha kunnon vaseliini - niin halpaa, niin riittoisaa. Kaytan tata paivittain huulille, kulmakarvoille ja aina valilla ripsille oisin ja meikittomina paivina. Vaseliini tuo ripsiin erityisesti paksuutta ja vahentaa ripsien irtoamista. Itsellani on niin itsepaisen suorat ripset, etta niiden kaantamiseen tarvitsee ihmetta. Siina jupakassa irtoaa ripsi jos toinenkin ja siksi tama tulee tarpeeseen.

En ole viela edes katsonut, onko tata saatavilla taalta vai pitaako tilata jostakin.

Luulen, etta jalkimmainen.

No comments:

Post a Comment