Tuesday 10 December 2013

Perhe kasvaa



Talossa on riittanyt vilinaa ja vilsketta, kun laumaan tuli yksi jasen lisaa. Ensimmainen yo meni aikalailla valvoessa, koska koiraa ei nukuttanut stressin takia. Sunnuntai menikin aika krapulan tuntuisissa olotiloissa. Aina kun valvon liikaa, mulla tulee sellainen olo kun oisin krapulassa. Kuvottaa ja paa on sumuinen. Kuljin sitten aurinkolasit paassa ulkona koko sunnuntain.

Ajatukset pysyy ainakin vauva-asioista muualla kun on tekemista tarpeeksi. Mieskin vitsaili olevansa kerrankin iloinen paastessaan toihin hiljaisuuteen, hehe. Sellaista tama on aina aluksi, kun 'lapsi' maara lisaantyy. Mulla on aika kehnon laatuinen karsivallisyys, mutta koirien kanssa sekin on hienosti lisaantynyt. Karsivallisyys on aina hyvasta - sita kun tulee tarvitsemaan ihan rutkasti lastenkin kanssa.

Tulevaisuuttakin on tullut mietittya taas vahan enemman. Eikohan nama ajatukset siita hahmotu. Tunnen itseni onnelliseksi. Ilmeisesti kaikki ajallaan. 




Mulla on ollut rinnat ihmeellisen kipeat ja se johtuukin ilmeisesti Teroista, mutta ensimmaisessa Tero-kierrossa tata ei ilmennyt? Myos vatsa on edelleen jotenkin turpeena. Liikaa en ainakaan myonna syoneeni.
Tanaan on viimeinen paiva Terolutteja tassa kierrossa. 

Olen yrittanyt syoda taas vahemman, tai ei ollenkaan, viljoja, etta tietaisi johtuuko tama ihottuma mahdollisesti siita. Toinen mahdollisuus on, etta sen aiheuttaa uusi meikkipuuteri - en ole nimittain sita kayttanyt sitten lauantain ja ihottuma on halvennyt siita. 

12 comments:

  1. Onnea uudesta perheenjäsenestä! :)

    ReplyDelete
  2. Onnea uuden perheenjäsenen johdosta! Millainen koira? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Tuollainen minipossun ja koiran valimuoto. Ranskanbulldoggi siis ;)

      Delete
  3. Eikää, mikä ihanuus teille muutti, jos saa udella? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tuossa Veepulle jo vastasinkin, etta patriootti-koirarotu kyseessa. :)

      Delete
  4. Onneksi olkoon uudesta perheenjäsenestä! :) on ne pennut vaan niin rasittavia :D mutta silti ihania. Oli pakko tulla sanoo et näin unta jossa lähdin päiväks ranskaan. Yritin saada suhun yhteyttä huonolla puhelimella kun olisin tarvinnu vähän paikkojen esittelijää ja kahvi seuraa. :D kaikkea sitä ihminen uneksiikaan.
    -ponityttö

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tama on jo aikuisen puolella, mutta aika kakara silti - ja rasittavakin osaa olla ihan totta. :D Voi ihana <3 Jos oikeasti olet tulossa tanne, niin pista
      viestia. Voin laittaa sulle virallisen sahkopostini josta saa kiinni reaaliajassa ;)

      Delete
  5. Hei Oana! Mites sulla menee? Et ole pitkään aikaan kirjoitellut, joten ajattelin kysäistä, että onko kaikki mukavasti siellä vieraalla maalla? :) Toivottavasti kirjoitat taas pian, koska sun postauksia on mukava lukea.

    Kuukkis 12+0

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei Kuukkis <3 Sina oletkin jo pitkalla, 25vko! Voi jehna :) Ikava kylla kirjoittelut jaa nyt tahan, kun en enaa voi naista aiheista hopista. Laitan viestia jos nappaimiston aarelle viela palaan edes muissa merkeissa.

      Delete
  6. Heippa! Mitäs sulle kuuluu? Et ole aikoihin kirjoitellut ja tulitkin jo yksi päivä mieleeni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Olet ihana, kun kyselet peraan. Olen teita kaikki miettinyt vuorollaan. Toivottavasti kaikki on hyvin ja vauvaprojekti edistyy... Voi hyvanen aika, mutta sinahan olet raskaana! Onneksi olkoon! <3 Ihania uutisia :)

      Delete