Wednesday 4 December 2013

Raskausuutisia



Yksi parhaista ystavistani kertoi odottavansa vauvaa. En olisi halunnut tuntea nain, mutta voin pahoin - olen kateellinen. Eihan se minulta ole pois, mutta olen myos huolissani ystavastani. Tilanne ei ole paras mahdollinen. 
Olen silti myos onnellinen hanen puolestaan. 

Jotenkin kuvittelin olevani se ensimmainen raskaana oleva tasta ystavapiiristani - mika on ihan typeraa ja lapsellista. Kai taaltakin jossain vaiheessa perassa tullaan.

Vaikka ystavani vauvauutinen olikin aikamoinen yllatys, niin muuten paiva on sujunut hyvin. Tunsin oloni pitkasta aikaa itsevarmaksi. Tunsin itseni vapaaksi kun kavelin tuolla ulkona. 

Tuntuu muuten, etta ranskalaiset ovat kauhean hitaita kavelemaan ja valilla se jopa ahdistaa, hehe. 
Itse hiihdan aina sellaista pikavauhtia ja varsinkin nailla kapeilla kaduilla arsyttaa jos joku vitkuttelee edessa. En tieda, pitaisiko huutaa jo hyvan matkan paasta, etta: "Excusez-moi!". Ei siina muuten, mutta yleensa nama ihmiset kavelevat viela keskella sita kapeaa kavelytieta. Tuntuu, etta Suomessa ihmiset ovat aina paljon kiireisemman oloisia. Itsesuojeluvaistokin aina heraa jos joku, varsinkin mies, kavelee hitaasti ohi.

Kuulimme, etta gynekologi ei ole siksi soittanut, koska ei ole aina paikalla tuolla sairaalassa. Valittavat soittopyynnon hanelle. 

Jos gynekologi sanoisi, etta yrittaminen olisi mahdollista ja sen jalkeen mieheni haluaisi kuitenkin viela odottaa - ei se oikeastaan haittaisi, koska ainakin tietaisimme, etta yrittaminen on mahdollista silloin kun molemmat sita haluamme. 




Tein pitkasta aikaa tanaan fetasalaattia, joka on ollut aina yksi lempiruuistani. Yritan valttaa maitoa mahdollisimman paljon, koska epailen sen aiheuttavan allergiaa - ainakin lehmanmaidon - seuraavalla viikolla sekin selviaa testeissa. Tahan kayttamani feta on perinteiseen kreikkalaiseen tapaan lampaan maidosta tehtya, enka ainakaan huomannut mitaan oireita ruokailun jalkeen. Olisikin mahtavaa jos voisin syoda edes jotain maitotuotteita. 



Translation for my darling:

I'm the only power-walker of the city, it seems.

No comments:

Post a Comment