Tuesday 3 December 2013

Maski saapui



Sain eilen vihdoista viimein taman meikkipuuterin kotiin. Oli tarkoitus ottaa ensiksi Duo Mat, mutta koska Sephorassa ei ollut savyvalikoimaa, niin tein vahan lisatutkimusta tasta uudesta Pro Finish-meikkipuuterista. Itselleni puuterointi on miellyttavampi vaihtoehto, mutta tarpeen vaatiessa tata voi kayttaa markanakin levitettyna. Kokeilin eilen hiukan ja tuntui ihan miellyttavalta, mutta ihoni oli liian kuiva. Kasvoja alkoi polttelemaan illalla. Tanaan siis koitan kosteutuksen kanssa ja pidan sormet ristissa, etta se toimisi. 

Yritan etsia aina mahdollisimman paljon tietoa tuotteesta ennen kuin ostan. Varsinkin tallaisen kalliimman kosmetiikkatuotteen, ja vaikean ihon, ollessa kyseessa. 

Joissakin tilanteissa kosmetiikan saralla kannattaa ehdottomasti katsella ulkomaisilta sivustoilta, ennen kuin ostaa Suomesta. Tamakin tuote olisi Suomessa n. 50 euroa, mita se taalla maksaa 34 euroa. Viime vuonna tilasin Suomeen, Feeluniquelta, BareMineralsin aloituspaketin puoleen hintaan siita, mita se maksaa esimerkiksi Sokoksella. Tuotetta en voi kylla suositella.

Raportoin myohemmin miten Aleppo pesee taman tuotteen pois.


Lempi ripsari menee savy savyyn meikkipuuterin kanssa.


Kaytiin eilen laakarissa ja sain yhden kerran antibiootin, joka laitetaan veteen ja juodaan, sen jalkeen kun on kaynyt pissalla. Sen jalkeen ne kivut vasta alkoivat - niin kuin yleensa kun bakteerit lahtevat latkimaan. 

Laitoin vannaan kuumaa vetta ja menin kylpyammeeseen istumaan. Valilla tuntui silta kuin olisi pusertanut jotain ulos. Mukavaa painetta.
Toivon mukaan menisi taman paivan aikana pois. Pitaa vaan juoda paljon, niin kuin yleensa teenkin, mutta jostain syysta virtsatieinfektion aikana ei tee mieli kauheasti rampata pissalla, kun se tuntuu aina niin mukavalta.

Teinpa aamulla myos senkin virheen, etta googletin: 'virtsatietulehdus ja raskaus'. D'oh!
Kaikkeen vaivaan toki sen raskauden saa yhdistettya.

No comments:

Post a Comment