Saturday 7 December 2013

Aamuvirkku

Miehen herkkupurilaiset, jotka vasasin yllatyksena.

Ollaan pupun kanssa ainoita hereilla tassa taloudessa. Herasin siis 6.45 suoraan, kun kello soi. Yleensa laitan torkkua. Nukuin sellaisessa puolivali tilassa, puoliksi hereilla. Saattaa johtua kolmannesta kupista kahvia kuudelta illalla - fiksua - tai sitten ihan vain stressia. Mulla on nimittain alkanut taas oirehtimaan kasvot erilailla, silmien alle ja nyt muuallekin on ilmestynyt ihottumaa... Eilen illalla se jopa kutisi.

Nappailin jalleen kerran Googlen ruutuun ja vastaukseksi sain, etta se on osa tata diagnoosia, minka olen tehnyt ihostani - seborrooinen ekseema. Syylliseksi epailen joko viljoja tai uutta meikkia. Ainakin on nyt pakko kayttaa kun ei ilmankaan voi olla. Luulevat viela, etta olen pahoinpitelyn kohde, koska se silmien alla oleva ihottuma on oikeasti torkean nakoista. Mitahan tahan sitten keksisi? Kortisonia en uskalla laittaa. Laitoin sita kylla tuohon kadessa olevaan kuivaan ihottuma kohtaan.

Nyt tuo kani pyorii ympyraa mun penkin ymparilla. Silla oli joku hellyyskohtaus eilen illalla, nuoli miesta vaikka kuinka kauan ja hyppi siina kun kirjoitettiin yhdessa sahkopostia.



 "Painu nyt jo hiddoon sen kameras kanssa"



Haha. Nauran aina kun otan kuvia tuosta perunasta, loistava persoona koko pupu. Peanut on meilla vapaana asunnossa suurimman osan ajasta, melkeinpa ainoastaan yolla ja jos mennaan jonnekkin pidemmaksi aikaa, menee omaan valtakuntaansa. Oli se kerran tosin yonkin vapaana, koska eras (öhöm) oli unohtanut sulkea hakin katon kannen. Eipa siita mitaan seurannut. Muutenkin tuo on aika mukavuudenhaluainen, laiskanpulska ja siirtyy yleensa vain paikasta a, paikkaan b. Nakertaminen yleensa tarkoittaa huomiota tai heinaa, kiitos. Silla on tuollainen pahvilaatikko tyomaana, jota kutsutaan 'winter cottageksi'.

Syy miksi olen aikaisin hereilla on, etta me lahdetaan 12 aikaan katsomaan yhta koiraa. Sita ennen taytyy tehdan vahan kaikenlaista.

7 comments:

  1. Ai sullakin on aamuvirkkuuta täällä. Inhottavaa..
    Ihana pupu <3 mitä koiraa olette menossa katsomaan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niin ja nain. On se jos ei saa kunnolla nukuttua ja taas toisaalta on kiva paasta ylos niin aikaisin kuin mahdollista, tykkaan aikaisista aamuista kahvikupin kanssa. :3

      Toista ranskanbulldoggia. :) Kerron sitten varmasti myohemmin tarkemmin. Talla hetkella koirat kun ei tassa blogissa esiinny laisinkaan.

      Delete
  2. Onpa ihanan näköiset hampparit. Alkoi tehdä mieli. Hampparit on parhaita, varsinkin itsetehdyt! :)

    Ja pupu on aivan suloinen. Voiko pupu olla ihmisrakas? Minulle on jäänyt tuo pupun sielunelämä vähän pimentoon, kun kokemusta on oikeastaan vaan noista kissoista. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vahanko tekisi kylla... :P Ai kamala. Oli kuulemma hyvaakin. ;)

      Yllattyisit varmasti - niin minakin. Ovat niin seurallisia pikku pakkauksia, osoittavat kiintymystaan nuolemalla ja kiehnaamalla. Hienoja elaimia. :) Pitaa vain pienesta asti viettaa paljon aikaa ja antaa olla vapaana, kylla se side siita kehittyy.

      Delete
  3. IHANA pupu<3. Puput on kyllä vaan niiiin hienoja elikoita ja parhaita jyrjöitä ikinä. Mulla oli kans aikoinani pupu. Se asui minun kanssani yksiössä. Ihana tyyppi. Jouduin siitä luopumaan kun muutin eikä uudessa kämpässä olis ollu mahollisuutta pitää oikein missään vapaana. Se herra ei minulla kauaa kerennyt olemaan ja pääsi kyllä miljoona kertaa parempaan kotiin, joten en jäänyt kovasti suremaan.

    ReplyDelete
  4. Edellisen kommentin lähetti siis PONITYTTÖ! ;) (en jaksanut kirjautua omilla tunnuksilla, sorry)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niin ovat <3 Joskus on tehtava paatoksia ajatellen sen elaimen parasta, vaikka joskus kipeaa tekeekin. :) Hyva Ponsku. ;)

      Delete