Tuesday 12 November 2013

Am I a polar bear or what

Mita tehda kun karvaa kasvaa yllattaen enemman tai paikkoihin minne sita ei toivoisi laisinkaan.

Itse olen aika pakkomielteinen oman ulkonakoni tarkkailun suhteen. En pysty vaikuttamaan kayttaytymiseeni. Siksi otankin raskaasti erilaiset kehon ja kasvojen muutokset - tuoreimpana ja isoimpana kasvojen punoituksen ja kuumotuksen. Tama vaiva on vienyt minut syvalle masennuksen syovereihin. En vain paase yli, koska mielessani pyrin siihen taydelliseen minaan - illuusioon ehkapa.

Tiedan, etta tulen ottamaan raskaasti  myos sen, kuinka vartalo tulee muuttumaan synnytyksen jalkeen. Toivon, etta pystyn kasittelemaan asian jarkevasti. En viela tieda miten, mutta ehka sen aika tulee.

Menematta liikaa yksityiskohtiin, naiseuttani syovat myos ylimaarainen karvankasvu. Mita ilmeisemmin PCOS:in kylkiaisia. Jos voisin, poistaisin lahestulkoon kaikki karvat kokonaan - paitsi kulmat ja hiukset tietenkin.

Olen siis luvannut itselleni, etta tulen testaamaan tuotteita ja keinoja niin paljon kuin mahdollista, jotta voin raportoida myos tanne ja mahdollisesti antaa vinkkia hyvista tuotteista samasta vaivasta karsiville. Sen urakan jalkeen taman blogin voikin uudelle nimeta Karva Editioniksi. Hehe.
Kuvia - in action - ei ole tulossa, ei huolta.

Karvankasvua hidastavat-tuotteet erityisesti kiinnostavat ja sokerointi. Olen loytanyt jo seuraavaksi testattavat tuotteet Feeluniquelta. Tahan mennessa on tullut testattua vain Veetin Hair Minimising Body Moisturiseria (muiden kidutusmenetelmien lisaksi), jonka ostin Halpa-Hallin loppuunmyynnista. En osaa sanoa, onko silla ollut mitaan karvankasvua hidastavaa vaikutusta, en kai ole ollut tarpeeksi aktiivinen.

Nyt ryhdyn sellaiseksi - taistelu jaakarhuksi muuttumista vastaan alkakoon!



"Iz not mee."


Translation for my darling:

I think polar bears are cute, but I just don't want to be one.

No comments:

Post a Comment