Sunday 17 November 2013

Rähinää naapurissa

Menee niin hermot meidan ylakerran naapureihin. Sinne ilmeisesti muutti joku uusi tyyppi tai pariskunta, koska melu alkoi loppukesalla. Nyt siella siis pidetaan bileita keskella viikkoa ja viikonloppuna poikkeuksetta. Puhutaan ja huudetaan niin lujaa, etta kuuluu selvasti tanne. Valilla ne ovat takapihalla ja huutavat siella.

Tassa valissa on hyva huomauttaa, etta asutaan neljannessa kerroksessa.

Tekno soi ja pariskunta riitelee. Pitkin viikkoa ne ilmeisesti muuttavat huonekalujen paikkaa koska kuuluu esineiden siirtelyn aania. Alakaytavassa haisee joskus kannabis.

Eilisten irkkubileiden seuraksena:



Oon niin monta kertaa miettinyt paani sisalla, etta kohta menen huutamaan sinne apinanraivolla. Jos meilla olisi vauva.. En halua edes ajatella. Silti, mun itsesuojeluvaistoni sanoo talla kertaa, etta ala tee typeryyksia. 

Koska taalla Ranskassa ensimmaista kertaa koen ihmisia uhkana isommassa mittakaavassa. Taalla liikkuu jonkun verran huumeita ja sen vaikutuksen alla olevat ihmiset ovat pelottavia ihan syysta. Ei ole yksi tai kaksi kertaa kun joku on huutanut peraan kadulla. 

Olen kohtuu urhea ihminen ja mulla on vahva temperamentti, enka edes Lontoossa tuntenut oloani uhatuksi kun vain kerran idassa - mutta silti, taalla tilanne on aivan toinen. Oon ensiksi yrittanyt selitella tata tunnetta ahdistuksellani, mutta Mies vahvisti, etta se on tama kaupunki, joka stressaa hantakin. 

Ahdistaa miehet, jotka kulkevat porukoissa ja tuijottavat hapeilematta. Ahdistaa miehet, jotka istuvat autossa ja tervehtivat kohdalla. Ahdistaa ihmiset, jotka kulkevat hitaasti kadet taskuissa. Ahdistaa, etta kaikki ihmiset epailevat toisiaan ja ovat pelokkaita hymyilemaan, koska silla voi olla seurauksia. Ahdistaa, etta lahi Lidlissa kayvat kaikki syrjaytyneet, jotka tuijottavat ja tulevat iholle (Mies ei edes haluaisi paastaa minua yksin sinne). 

Kerran kun kavelimme Lidlista kotiin torstai iltana, valissa olevassa puiston nurkalla, joku mies pissasi siina - sitten mies vahan matkan paassa koiran kanssa huusi peraan. Kuulemma jotain, etta tuijotamme hanta. Tuli siina kiire kavellessa. 

Taalla on alueita, joita kannattaa valttaa - ja me emme edes asu sellaisella.
Pakko paasta pois. 




Niin kavin mina laittamassa lapun oveen, etta kuka maksaa taman? Ja kiitos melusta. Oli pakko. 

Sitten muihin asioihin.

Menkat alkoivat ajallaan, huomenna verikokeisiin. 


No comments:

Post a Comment